Sejmi in poslovna srečanja

SEJMI

Herbstmesse – Klagenfurt

V letih 2013, 2014 in 2015 smo članom omogočili,
da so se s svojimi izdelki in storitvami predstavili na kar 250 m² velikem
razstavnem prostoru na mednarodnem sejmu v Celovcu – Herbstmesse.

Nekaj utrinkov iz sejma 2014:

Nekaj utrinkov z sejma 2013:

Mednarodni obrtni sejem – 50. MOS

Sejemski nastopi

Območna obrtno-podjetniška zbornica Jesenice je skupaj z drugimi gorenjskimi območnimi zbornicami (Domžale, Kamnik, Kranj, Radovljica, Škofja Loka in Tržič) za člane organizirala skupinsko predstavitev članov in zbornic na jubilejnem 50. Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju.

Potekal je od torka, 12. septembra do nedelje, 17. septembra 2017. 84 m² razstavnega prostora smo želeli opremiti v smislu notranjega ambienta, bivalnega prostora, zato smo k sodelovanju povabili vse tiste, ki imajo lastno proizvodnjo oken, vrat, tapet, kaminov, pohištva, sedežnih garnitur, dekorativnih predmetov, ograj, stopnic, talnih oblog, cvetličnih aranžmajev in drugih izdelkov, s katerimi smo prostor lahko še lepše zapolnili in predstavili dejavnost obrtnikov in podjetnikov v Gorenjski regiji.

Od članov OOZ Jesenice se sta se predstavila samostojna podjetnica Janja Bogolin s predstavitvijo gorenjskih noš in samostojni podjetnik Bruno Kalčič, ki je v predstavitev vključil kovane izdelke – okrasne ograje.

V petek, 15.9.2017 smo pripravili dan gorenjske regije in se predstavili s kulinaričnimi dobrotami ter na naš razstavni prostor privabili veliko obiskovalcev. Ob zaključku smo prejeli tudi plaketo OZS za najlepši razstavni prostor.

Nekaj utrinkov iz sejma:

Imate vprašanje?

Stopite v stik z nami, z veseljem vam bomo pomagali